Harry Styles en Michael Jackson
Volledig scherm
Harry Styles en Michael Jackson © AFP/BrunoPress

“Er is geen nieuwe ‘King of Pop'!”: familie van Michael Jackson razend over interview met Harry Styles

CelebritiesHarry Styles (28) staat deze maand op de cover van het magazine ‘Rolling Stone UK’. De zanger wordt in de titel van het stuk “de nieuwe ‘King of Pop’” genoemd. Maar daar is de familie van Michael Jackson het niet mee eens: “Er is maar één echte ‘King of Pop'”, luidt het.

4 reacties

  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Nic, mensen van 40+ weten wel iets van mensen die decennia lang zonder sociale media vernieuwende muziek maakten. Tot nu vind ik niets vernieuwend aan Harry Styles. Helemaal niet. En sociale media helpt enorm in zijn imagebuilding.
  • Nic Jacops

    2 jaar geleden
    En wat is jullie leeftijd.? 40+? Ik denk dat harry met gemak aan de enkels van Prince en michael komt hoor hij is zeker even of zelfs meer getalenteerd.
  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    In een andere reactie werd Harry al vergeleken met Prince. Hoe lachwekend allemaal. Degene die sat denkt heeft wss Prince nooit live gezien. Het is dan ook een heel andere genre. Harry komt nog nuet aan de enkels van Michael of Prince.
  • mike dierickx

    2 jaar geleden
    Harry Styles is zeker een super talent, maar om op gelijke voet te komen als Michael Jackson zal hij toch nog het en en ander moeten bewijzen in mijn ogen. Als hij binnen 30, 40 jaar nog steeds op zijn huidige niveau presteert zal hij die titel misschien waardig zijn