DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© DPG Media

Annie Geeraerts heeft vrede genomen met kleinere rol in ‘Familie’: “Af en toe mogen Anna en Albert nog een teken van leven geven”

BVMaandag start ’n nieuw seizoen van ‘Familie’, en daarin zal ook ‘de bomma’ niet ontbreken. Al moeten fans er niet op rekenen dat haar ingekrompen aandeel weer zal groeien. Daartegen protesteren heeft Annie Geeraerts (96) echter opgegeven, zo blijkt. “Maar een deftige uitleg heb ik nog altijd niet gekregen", klinkt het in ‘Dag Allemaal’. “Het is zeker niet te zwaar voor ons...”

8 reacties

  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    een teken van leven ; zoals dracula ? die kroop ook altijd terug uit z'n kist ... NONKELJEAN
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Het is een familiesoap en daar hoort bijgevolg ook een Bomma van 96 bij. Daarbij als die actrice nog energie heeft om te werken op die leeftijd, kan ik dat alleen maar bewonderen.
  • Peter De Baets

    2 jaar geleden
    Niet getreurd Annie. Er komen zeker nog vele mooie rollen op uw pad.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Die oude mogen blijven en jongeren acteurs zoals die Peter speelde ,die moeten weg. Het had beter geweest de natuur zijn laten gaan hebben en bomma en Albert laten dood gaan. Wat gaan ze doen als die in het echte leven plots sterven?
  • sonja dierckx

    2 jaar geleden
    Er zijn er die veel jonger waren bij vtm en moesten wijken omdat ze te oud waren dus neem vrede met minder
  1. Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroordeling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”
    PREMIUM

    Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroorde­ling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”

    “M’n koffers staan al klaar. De politie komt me zo oppikken om naar de gevangenis te gaan”, zegt Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) aan HLN via de telefoon. De voormalige pornoproducent werd deze ochtend veroordeeld tot zeven jaar cel voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen. Vanuit zijn woonkamer in Boutersem, omringd door zijn gezin, reageert hij voor het eerst op het vonnis. “De wraakactie is geslaagd... Die meisjes wisten dat seks part of the job was.”
  2. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    151

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.