VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ludo Hellinx heeft ontslag bij ‘Familie’ nog niet verteerd: “Bij ‘Thuis’ is naar het schijnt net hetzelfde bezig”

BV“‘Familie’ interesseert me geen zak meer. Ik ben ­meteen gestopt met kijken.” Ludo Hellinx (67) heeft zijn ontslag bij ‘Familie’ duidelijk nog niet verteerd. De manier waarop alles verlopen is, laat een wrange nasmaak na. Het contact met zijn voormalige collega’s is al verwaterd, en nieuwe jobs blijven voorlopig uit. “Het wordt mij kennelijk niet gegund”, verzucht hij in ‘Dag Allemaal’. En er staan nog anderen hetzelfde lot te wachten, voorspelt hij. “Bij ‘Thuis’ gaat het nog drastisch worden.”

25 reacties

  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Het is overal hetzelfde. Niet alleen in tv wereldje. Als ze je niet meer nodig hebben buiten. Geen respect voor de mensen. Alhoewel dit kan je niet werken noemen. Familie heeft ook geen meerwaarde.
  • Karl Van der Zande

    2 jaar geleden
    Hij wil niet stoppen met werken.... ik snap dat, want zowat op een set de flauwe plezante kan je ook geen werken noemen... lekkere catering erbij, waarom zou je thuis gaan zitten
  • Francis smet

    2 jaar geleden
    In de privé had je al moeten stoppen dan komt men ook niet vragen of je nog graag zou blijven, trouwens niemand houd je tegen als zelfstandige nog verder te werken. Maar dan moet je wel werk zoeken hé, maar heb de indruk dat die zogezegde BV’s allemaal denken dat ze topacteurs of artiesten zijn. Wat is trouwens de meerwaarde van die gasten? Klagen in de coronacrisis want dan hadden ze steun nodig … nu weer dit! Verwende ego’s.
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    De dag dat een van hen de deur dichttrekt zal mijn hoogdag zijn want dan kan de tv helemaal op de schop. De enige reden is nu nog dat mijn vrouw geen dag zonder die onzin kan en het "ontspanning" durft noemen...en geef nu toe: welke meerwaarde heeft dat programma nog? Een denkbeeldige familie die alles meemaakt alsof de wereld vergaat omdat net het tegenovergestelde als "finale" te hebben...
  • ETIENNE BOECKX

    2 jaar geleden
    Als je werknemer in een multinational was geweest, was het al langer afgelopen geweest.