Staatssecretaris voor Relance en Wetenschapsbeleid Thomas Dermine (PS).
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Relance en Wetenschapsbeleid Thomas Dermine (PS). © Photo News

Staatssecretaris Thomas Dermine (PS): “Netto koopkrachtstijging van minstens 100 euro nodig”

EnergieprijzenDe PS wil dat middenklassegezinnen hun netto koopkracht met minstens 100 euro naar omhoog zien gaan om de duurdere energiefactuur te betalen. Dat heeft staatssecretaris Thomas Dermine (PS) gezegd op de Franstalige radiozender Bel RTL.

25 reacties

  • Rudi Olbrechts

    2 jaar geleden
    Hebben juist een mailtje van trixxo poets thuis hulp met de mededeling dat er een administratieve heffing komt van 96 euro per jaar. Van onze 100 euro blijft al niets meer over. En zo zijn er dagelijks prijzen die stijgen. Ps denkt weer dat ze sinterklaas zijn. Olbrechts Rudi.
  • Guido dyck

    2 jaar geleden
    Voor de politiekers en aanverwanten is een indexverhoging p/m +- 120 e.
  • Paul Luyckx

    2 jaar geleden
    De PS zou er beter voor zorgen dat de werkgelegenheidsgraad in Wallonie omhoog dan heeft de regering inkomsten om extra maatregelen te nemen begrijpen de politici dat dan niet.
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Vivaldi moet de taksen er uit halen en dan is het betaalbaar. Maar dat doen ze niet want ze staan overal met geld te zwaaien voor hun postjes te verzekeren. Weg er mee en meteen.
  • Mario Adams

    2 jaar geleden
    100EUR voor wedde tot 2200 EUR netto... En de rest kan stikken? Ik verdien 3.000 EUR maar die is nu al elke maand opgesoupeerd wegens medische kosten voor mijn vrouw die niet kan werken.