Gloria Monserez heeft “liefde van haar leven” ontmoet

Gloria Monserez (21), momenteel te zien in ‘Hotel römantiek’ op Eén, is niet langer single. Dat vertelt ze vandaag in Humo. “Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met mijn lief, zal het voor mij perfect zijn.” Een naam noemt de Ketnetwrapster niet, al doen er al maandenlang geruchten de ronde over een relatie met ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert (20).

Wout Desmytere

“Eigenlijk had ik me voorgenomen om in geen enkel interview te zeggen of ik een relatie heb”, begint ze. “Maar kom, het doet me te veel deugd om dit nu toch te kunnen zeggen, om het te vieren en van de daken te schreeuwen. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet. Ik hoor mensen al afkomen: ‘De liefde van je leven? Jij bent 21, hoe kun je dat nu zeggen?’ Maar dat maakt me niet uit. Nu, op dit moment, in mijn buik en in mijn hele lijf, voelt dat voor mij alleen maar zó aan. Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met dit lief, met deze geweldige persoon, zal het voor mij perfect zijn.”

Wie de liefde van haar leven precies is, vertelt Monserez niet. Wel wordt er al maandenlang gespeculeerd over een vermeende relatie met Aaron Blommaert, nadat er begin dit jaar foto’s opdoken van een gezamenlijk kerstfeestje. Beiden willen het nieuws echter niet bevestigen, maar ook niet ontkennen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER