Het parcours van rit 20.
Volledig scherm
Het parcours van rit 20. © La Vuelta

D-day voor Remco Evenepoel: komt Mas nog met een ultieme aanval? Ontdek hier de voorlaatste rit van de Vuelta in detail

VueltaAls Enric Mas de Vuelta nog wil winnen, dan moet het vandaag gebeuren. D-Day dus voor Remco Evenepoel, want de voorlaatste rit in de Ronde van Spanje belooft nog een stevige noot om kraken te worden. Zit het venijn nog in de staart? Ontdek alles over het parcours op deze pagina.

4 reacties

  • Sophia de smet

    2 jaar geleden
    Komaan kampioen laat ons feesten ! Chapeau echt Chapeau had het nooit gedacht top 5 . Laat staan winnen maar je verdient het nu afmaken fantastisch
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    De streep is in Madrid, zelfs in de show etappe kan nog wat gebeuren,dus geen glaasje bubbels onderweg.
  • Ronny Severeyns

    2 jaar geleden
    Als Remco de eerste beklimming bij Mas kan blijven kan hij het verschil maken in de afdaling. Mas durft niet snel naar beneden, en Remco heeft in de tijdrit laten zien dat hij technisch een betere renner is. Zelfs zonder risico kan hij Mas de genadestoot geven. Odeaal zou zijn als hij een goeie metgezel mee heeft voor de overige hellingen, die in ruil de etappe mag pakken.
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    dat die aanval er gaat komen is een zekerheid alleen moet hij er ook absoluut zeker van zijn dat hij er zelf niet onder door gaat, het zal bij beide afhangen van de conditie van de dag en meer nog hoe hun beide ploegmaats voor de dag zullen komen.