Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Fysiek sterk, présence en matuur: 18-jarige Zeno Debast andermaal de beste bij Anderlecht

AnderlechtZowat de enige die altijd overeind blijft. Ook in Boekarest was Zeno Debast (18) de beste Anderlecht-speler. Vanmiddag volgde de kers op de taart: een selectie voor de Rode Duivels.

6 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    @ Albert : het is Zeno Debast en niet Gino Debast 😊. Het is inderdaad een heel goede verdediger hoewel je hem wel al iets te fel aan het ophemelen bent. Christiaan moet ik ook gelijkgeven. Mazzu is geen trainer voor de speelstijl van het huis hoewel de perceptie heel snel kan omslaan als RSCA weer gaat winnen al dan niet met mooi voetbal. Ik had ook mijn bedenkingen over Carl Hoefkens ter vervanging van Alfred Schreuder maar daar heb ik me blijkbaar toch serieus aan mispakt.
  • Frederik Jansens

    2 jaar geleden
    Is idd een goeie speler. Enige speler op niveau tg Boekarest. Hij doet mij een beetje aan Kompany denken. Naast verdedigen zorgt hij ook voor de opbouw met goeie diepe passes.
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Gino Debast is sowieso een certitude voor de toekomst en de beste voor de rechtsachter bij de Rode Duivels. Gestalte, positiespel, infiltratie, kopspel, tackles, grinta, techniek, hij heeft het allemaal. Tenzij Martinez de oudere spelers nog een afscheid in schoonheid wil geven in Qatar natuurlijk, is hij de beste man.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    De blunder van Vandenhoutte is Mazzu binnenhalen. Rsca moet het hebben van snel en precies voetbal, niet beuken, een Schreuderwas beter geweest, die heeft er echt verstand van. Vele talentvolle jongeren worden nu kapot gemaakt. Union voetbalt bijna even goed zonder Mazzu.
  • wilgenhof rudi

    2 jaar geleden
    Debast met Duranville en Vertonghen,de rest mag of moet zo vlug mogelijk weg...