Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uitkomt”

Rode Duivels30 spelers, 1 nieuwe naam. Zeno Debast maakt zijn opwachting in de selectie van Roberto Martínez voor de Nations League-duels tegen Wales en Nederland. “Een droom die uitkomt”, zo reageerde Debast op de terugvlucht vanuit Roemenië. Ook de clubloze Jason Denayer is een opvallende naam in de kern. De geblesseerde Romelu Lukaku is er dan weer niet bij, net als Jérémy Doku, die opgeroepen is voor de U21.

51 reacties

  • Marcel Winckels

    2 jaar geleden
    Debast is zeker geen topper, wordt enkel opgeroepen omdat hij bij anderlecht speelt, we hebben onze beste generatie aan Roberto verkwanseld!!
  • Eddy Van hassel

    2 jaar geleden
    Nu gaan we toch stap te ver hoor, amper spelen is zeker Rode Duivel, maar zelf zonder ploeg is men nu opgeroepen…het wordt steeds beter bij Martinez.
  • Leo Conner

    2 jaar geleden
    Hij werkt alleen voor anderlecht. Doku en lokonga ook opgeroepen een week erna voor hoge transferprijs vertrokken. Nu is hij juist hetzelfde aan het doen met debast en duranville. Heeft duidelijk een percent op die transfers. Een mauve voddentrainer is het.
  • Ludo boon

    2 jaar geleden
    Hij heeft paars bloed en kent enkel de spelers van Anderlecht word tijd dat hij op stapt.
  • Kevin Debay

    2 jaar geleden
    Los van voorkeur qua club, gaan we hier een beetje beweren dat Debast géén talent en topper in wording is?? Kom op mensen, beetje realistisch blijven aub. Dit is een selectie puur op talent en progressie.