Zeno Debast bij zijn debuut voor de Rode Duivels tegen Wales
Volledig scherm
PREMIUM
Zeno Debast bij zijn debuut voor de Rode Duivels tegen Wales © Photo News

“Tot twee jaar geleden had ik zelfs nooit getackeld”: het gaat hard voor Zeno Debast, die meteen in de basis stond bij Rode Duivels

Rode DuivelsNog maar pas zijn rijbewijs en bij z’n eerste selectie onmiddellijk een eerste basisplek voor de Rode Duivels. Het gaat hard voor Zeno Debast (18), die startte tegen Wales en zo zijn kandidatuur voor Qatar écht kracht bij wil zetten. “Vooral over mijn opbouw van achteren uit ben ik heel tevreden.”

8 reacties

  • Vanhercke Franky

    2 jaar geleden
    Sorry hoor ben echt niet onder de indruk, moet 1 keer tussenkomen en ging de mist in! Speelt debast bvb voor Genk of Gent haald hij 0.00 caps
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    Eenvoudig toch Hein... opvolger Mazzu bij Anderlecht.
  • Jos Geebelen

    2 jaar geleden
    Ik heb vanavond De Bast de eerste helft gevolgd. Van uitzonderlijk talent is mij niet veel opgevallen. Wel telde ik ongeveer een twintigtal terug speelballen naar vrijstaande medespelers en sorry hoor maar dat kan iedere verdediger van gelijk welke club in eerste klasse. Bovendien laat hij zich ook nog aftroeven bij het doelpunt van Wales. En dan hoor je de trainer in een interview beweren dat dit het beste debuut geweest is van een jonge speler bij de rode duivels. Stof tot nadenken.
  • Bart Vanderbruggen

    2 jaar geleden
    Briljant debuut was het in geen geval: geen enkele keer goed uitspelen en rechtstreeks verantwoordelijk voor het tegendoelpunt. Ik zou wakker liggen als verdediger.
  • Ilse Verlinden

    2 jaar geleden
    En tegen welke serieuze ploeg heeft deze jongen al iets bewezen? Als hij eens tegen een Europese topper heeft gespeeld en dan overeind blijft, kunnen we nog eens praten.