BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Zilver voor Alec Segaert op WK tijdrijden voor beloften, wereldtitel voor Waerenskjold: “Heb nog drie jaar tijd om stapje beter te doen”

WK WielrennenAlec Segaert heeft de zilveren medaille veroverd op het WK tijdrijden voor beloften. Onze 19-jarige landgenoot, een eerstejaarsbelofte, moest het na een titanenstrijd afleggen tegen de bijna drie jaar oudere Noor Sören Waerenskjold - het verschil bedroeg finaal 16 seconden. De Brit Leo Hayter vervolledigde het podium. Segaert toonde zich na afloop dan ook een tevreden man.

19 reacties

  • Jean Driesen

    2 jaar geleden
    Prachtige prestatie, maar vooral ben ik getroffen door de ambitie van deze jongen, en hij durft die ambitie ook uitspreken! Ik hoop maar dat de trollen die Remco daardoor tot wanhoop wilden drijven nu stilletjes in hun hok blijven en die Belgische ambitie niet afstraffen met idiote haatcampagnes tegen zijn persoon en tegen zijn prestaties!
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Scandinaviërs zullen de spits af blijven bijten, steken er fysiek ver bovenuit en de volgende Deen of Noor staat wel weer klaar next year, langlaufen zorgt voor oersterke hamstrings die bij fietsen ook van pas komen, zie het 10000m wereldrecord bij het schaatsen van een nieuwkomer..
  • Wilfried DE HERT

    2 jaar geleden
    Proficiat , voortzetting en toekomst van onze reputatie in tijdrijden.
  • johan hermans

    2 jaar geleden
    Top prestatie , proficiat
  • Florent Marien

    2 jaar geleden
    Prachtige wedstrijd gereden jongeman. Wanneer je meer dan 50 per uur rijdt mag je zeer tevreden zijn met je prestatie.