© Photo News

Lesley-Ann Poppe: “Na de zomer gaan we voor een tweede kindje”

De kleine Gabriël is ondertussen al vier maanden oud en mama Lesley-Ann Poppe (38) wil dringend komaf maken met de zwangerschapskilo’s. “Ik wil mijn bikinilijf terug. Maar het is zo moeilijk om aan alles altijd te weerstaan”, geeft ze toe aan Story.

mrra

Veertig kilo. Zoveel kwam Lesley-Ann bij, tijdens haar recente zwangerschap. “Het was de enige periode in mijn leven dat het sociaal aanvaard was om dik te zijn. Bij de bakker zaten ze door mij vaak zonder muffins. Op den duur vond ik het gênant om ze zelf te gaan halen, dus stuurde ik mijn secretaresse”, vertelde ze aan Story.

Maar haar lichaam opnieuw in haar vorige glorie te krijgen, is niet zo simpel. Baby Gabriël eet vlotjes fruitpapjes en ook haar zoon Benjamin (9) krijgt altijd vers eten voorgeschoteld. “Overal waar je komt, krijg je cava en zoute snacks. Zo moeilijk om te weerstaan! Ik drink ook elke dag Red Bull... Met fruit en groenten heb ik mijn honger niet gestild.”

Toch lukt het al aardig, want er is al meer dan twintig kilo af, aldus Poppe in Story. “Kevin (Lebreton, 29, nvdr.) vindt ook dat ik er goed uitzie. Maar tegen juni wil ik mijn bikinilijf terug. Dan zal ik wel wat strenger moeten diëten: er is nog werk aan de winkel. Ik ga in maart al shoppen voor het kleed voor ons huwelijksfeest in juni in kapel in Las Vegas, maar tegen dan zal die hopelijk versmald moeten worden.”

Na de zomer wil ze haar bikinilijf al vergeten. “We willen heel graag nog een tweede kindje, vanaf de zomer mag moeder natuur weer haar gang gaan. Dan zal mijn figuur weer om zeep zijn, maar toch wil eerst mijn kilo’s kwijt, anders loopt het misschien echt uit de hand.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer