Zeno Debast droomt van debuut als Rode Duivel: “Natuurlijk ben ik nog wat ‘starstruck’” - Vanaken: “Ga ervan uit dat ik mee ga naar Qatar”

Rode DuivelsMaakt hij straks zijn debuut als Rode Duivel? Zeno Debast (18) is bezig aan zijn eerste dagen als Rode Duivel. “De kennismaking met de andere jongens verliep vlot”, vertelt hij aan VTM Nieuws.

7 reacties

  • john poels

    2 jaar geleden
    Een speler van anderlecht krijgt altijd voorrang , mss moet iemand martinez wijsmaken dat trossard ook van anderlecht komt
  • Ricky Rivalis

    2 jaar geleden
    WK zal klassiek scenario zijn. Groepfase erdoor, en dan eruit in de 8ste finale.
  • Ferdinand Drees

    2 jaar geleden
    Hij schat zichzelf hoog in, zodra het te snel gaat, ook in België, kan hij niet volgen. Hij is zelfs geen subtop. Dat Martinez om te beginnen Mechele en Van Aken thuis laat en de volgende twee wedstrijden op de bank.
  • geert de regge

    2 jaar geleden
    Vanaken mag en kan je toch niet meenemen. Vanaf het iets vlugger gaat, dan kan hij niet mee. We hebben veel beter en jonger talent om mee te nemen.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Die vermoeiende discussies over Hans Vanaken altijd 😩. OK hij is geen wereldtop en zal dat nooit zijn maar hij behoort zeker tot de Europese subtop en is één van de beste spelers in de JPL. Men mag denken wat men wil over de JPL maar buiten La Liga, de Serie A, de Premier League en de Bundesliga zijn er echt niet zoveel sterkere voetbalcompetities op wereldniveau. Waarom een Sambi Lokonga meenemen die zeker voetbalcapaciteiten heeft als M. Trésor en B. Heynen zelfs niet geselecteerd zijn 🤔?