Ronaldinho.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronaldinho. © Photo News

Een exclusieve babbel met Ronaldinho: “Courtois, De Bruyne... Waarom zouden jullie in Qatar geen wereldkampioen kunnen worden?”

VoetbalEen gewezen wereldvoetballer demonstreert zijn kunstjes morgenavond in de Gentse Ghelamco. Ronaldinho (42) is de ster in een galamatch tussen AA Gent en Standard, wij konden de oud-wereldkampioen en winnaar van de Gouden Bal strikken voor een exclusieve babbel. Over zijn carrière, die befaamde match in 2002 en de Rode Duivels. “Ik plaats hen en Brazilië nog steeds op dezelfde hoogte.”

17 reacties

  • Frank Vandaele

    2 jaar geleden
    Het WK moet gespeeld worden. Wrs hadden we meer uit de Golden generation gehaald als we een TOP trainer hadden, maar Remco Evenepoel ging ook nooit een grote ronde winnen, waarvan akte! We verwachten blijkbaar niet veel meer in België, en altijd die vreemde reacties van de Belgen. Bespaar ons toch jullie negativisme.
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Probeert ons aan het lachen te brengen ! Het lukt hem nog ook !
  • Didier Heggerick

    2 jaar geleden
    Omdat we maar 3 spelers meer hebben met niveau ,zal kort wk zijn deze keer .
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Hij heeft echt wel gevoel voor humor ! Belgie had wereldkampioen kunnen geweest zijn zou beter passen ! Helaas is heel deze generatie verprutst door een trainer die veel te kort schoot. Wat ze behaald hebben was puur door de klasse van de ploeg. Een trainer met voetbalverstand had hier zo veel meer uit gehaald. Enige schuldige is niet de trainer maar wel de bond ! Dit zal door vele voetbal liefhebbers nooit begrepen worden ! Dus niet enkel een betere trainer maar ook een betere voetbalbond !
  • Bart Beyns

    2 jaar geleden
    Omdat wij belange geen toptrainer hebben, als je het woord trainer al met die Martínez in 1 zin durft zetten