Martínez: "Sommige jongens die al lang bij de groep zijn, zullen niet meegaan naar WK" - Witsel: "Hier ben ik Axel de middenvelder”

Rode DuivelsMatchday -1, en dus staat bondscoach Roberto Martínez de pers te woord. Morgen winnen tegen Wales is de minimumvereiste voor de Rode Duivels om nog kans te blijven maken op de eindronde van de Nations League. “Deze twee wedstrijden zullen belangrijke info voorzien voor onze WK-selectie”, zegt hij bij VTM Nieuws.

51 reacties

  • Jean berg

    2 jaar geleden
    Zeker zonder vanaken !
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Het maakt mij nu niet veel meer uit wie de rode duivels traint, Martinez heeft heel deze gouden generatie verkwanseld. Favorietenrol is weg net als de eerste plaats op de wereld rangking. De bond had na het eerst verloren toernooi al van trainer moeten veranderen. In mijn ogen is martinez heel erg overroepen. Guy thijs blijft de beste trainer die de belgen ooit gehad hebben. Die man had verstand van voetbal en kon het ook overbrengen. En die had heel wat minder ter beschikking ! Arm belgie :-)
  • Danny Callaert

    2 jaar geleden
    Hij blijft hopen op de heropstanding van Hazard maar mirakels gebeuren enkel in sprookjes. Het is gedaan met Hazard én met Martinez. Tijd voor een jongere generatie.
  • Franky Rooman

    2 jaar geleden
    Anthony, Onana, Lavia en Debast niet vergeten he. En in het doel zitten we de komende jaren ook nog wel goed.
  • Roy Kien

    2 jaar geleden
    Axel Witsel die denkt op het middenveld bij Atletico te kunnen staan, en hij gelooft het ook nog zelf. Een elftal dat sinds jaar en dag bekend staat om hun agressieve speelstijl met veel loopvermogen, snelle uitbraken en duelkracht. Daar zou dan plots een salonvoetballer tussendoor dartelen die balletje- breed balletje-achteruit speelt en goed "de passlijnen kan afsnijden"?. Lichte vorm van zelfoverschatting lijkt mij.