Vrouw slaat glas stuk in gezicht van liefdesrivale: snijwonde van 15 centimeter in wang

© jhm

Koksijde -

Een vrouw werd woensdagavond gearresteerd in Koksijde na een hoogoplopende ruzie op straat waarbij ze haar liefdesrivale lelijk had toegetakeld. Tijdens het gevecht sloeg de vrouw glas kapot in het gezicht van de andere dame. Die liep daarbij een gapende snijwonde van 15 centimeter op in de wang.

Jelle Houwen

Woensdagavond rond 20.30 uur verwittigden omstaanders de hulpdiensten nadat ze een zwaar gevecht hadden gezien tussen twee vrouwen ter hoogte van de Koninklijke Baan in Koksijde. Zowel de politie als twee ziekenwagens snelden ter plaatse.

Twee vrouwen, die vroeger deel uitmaakten van een vaste groep van vier die geregeld overlast veroorzaken aan de Westkust, hadden het met elkaar aan de stok gekregen. De oorzaak van de ruzie zou vermeend overspel zijn, waarbij de ene vrouw een affaire heeft met de vriend van de andere vrouw, allemaal binnen hetzelfde voormalige vriendengroepje.

Zowel A.W. als M.C. vlogen elkaar in de haren, waarop een van hen plots een glas bovenhaalde en dat in het gezicht van de andere kapotsloeg. Die vrouw liep daarbij een gapende snijwonde van 15 centimeter op.

Niet eerste keer

De politie kwam tussenbeide en haalde de 33-jarige en 38-jarige vrouwen uit elkaar. Terwijl de gewonde vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis, werd haar aanvalster geboeid en opgesloten in de politiecel. Donderdagmiddag verscheen ze voor de onderzoeksrechter, die haar heeft aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en van verboden wapendracht.

De gewonde vrouw kan een tijdlang niet werken door haar verwondingen.

Het is niet de eerste keer dat beide vrouwen elkaar bekampen voor de liefdesaffaire. In 2020 kregen ze elk vier maanden cel voor een gevecht waarbij ook een mes op de keel werd gezet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen