Kevin De Bruyne was eens te meer de grote man.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne was eens te meer de grote man. © Photo news

“Follow the leader, heren Duivels”: onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg

Rode DuivelsOp het ritme van De Bruyne - geregeld duwde hij het gaspedaal in. Met alle gevolgen vandien. Een goal, een assist, een schot tegen de paal... Follow the leader, heren Duivels.

32 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Hazard,Tielemans,de bast een meerwaarde...🙄...? Trossars verdient een basisplaats niet batsuayi ...! Doe uitblinker de bruyne uit de ploeg en je hebt maar een middelmatig ploeg meer ...🙄 Met moeite gewonnen tegen Wales En tegen Nederland gaan ze op hun doos krijgen...!
  • Ivan Beelaert

    2 jaar geleden
    Ik vraag me steeds af wat Tielemans in die ploeg loopt te doen als je ziet wie op de bank zit.
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    de bruyne en courtois zorgen voor verademing , met deze spelers haal je de eindronde gewoon niet tielemans de bast vertonghen meunier hazard vanaken allemaal niet goed genoeg voor een serieuze tegenstander , en debast zo loopt er in elke beloften ploeg 1 rond , was vroeger bij de pupillen ook zo de lievelingetjes van de trainer
  • Herman Van Hoeylandt

    2 jaar geleden
    "onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg," Klop volledig, maar een wedstrijd duurt 90 minuten.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Haal Kevin De Bruyne uit dit elftal en je hebt een goed team zonder meer. Enkel hij duwt het niveau van de anderen mee de hoogte in. Martinez heeft het dan toch eindelijk begrepen 🙏.