Lieven Boeve.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Boeve. © Didier Verbaere

ONZE OPINIE. “Je dreigt niet met een schoolsluiting, je voorkomt ze”

12 reacties

  • Joeri Janssens

    2 jaar geleden
    Dat is echt gemakkelijke praat vanuit een ivoren toren.
  • Jonny Van den Bruel

    2 jaar geleden
    Bij een tekort aan financiële middelen voor (peperdure) energie of te weinig leerkrachten of voedingsmiddelen of ... moeten we direct prioriteiten stellen, soms best heel drastische, en tijdelijk (!) anders leven, onderwijzen, winkelen, wonen, op vakantie gaan, ... Een zure appel, maar we zullen er veel sterker en misschien zelfs wijzer uitkomen. In team creatief naar betaalbare en efficiënte oplossingen zoeken geeft vaak de meeste voldoening voor iédereen.
  • Michael Van Acker

    2 jaar geleden
    Al decennia spreekt men over belastingshervorming. Weg met alle achterpoortjes, belastingvermindering en gefoefel. Maak daar es werk van politici!
  • Jozef Van Vaerenbergh

    2 jaar geleden
    Dat er een moment ging komen dat schoolgebouwen niet meer te verwarmen zijn hebben we al ruim 25 jaar zien aankomen. Zelfs bij nieuwbouw uit die tijd was verwarming zeker niet prioritair. Wel bij zeggen dat het grootste probleem voor inrichtende machten altijd al budgettair lag. Nieuwbouw nu zou verplicht moeten beschikken over vloerverwarming maar dat is nu juist het duurste systeem.
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    Lieven Boeve, zou beter de klassieke normen en waarden (waaronder kwaliteitsvol onderwijs) van het Katholieke onderwijs in ere herstellen in plaats van ze verder af te breken. Met de visie van Boeve heeft het Katholieke onderwijs weldra geen bestaansreden meer