Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Nooit een jonge speler zo goed weten debuteren”: Zeno Debast oogst lof bij zijn vuurdoop

Rode DuivelsNiks dan lof voor Zeno Debast en dat ondanks het feit dat hij niet vrijuit ging bij de goal van Wales. De 18-jarige verdediger van Anderlecht blikte ook zelf tevreden terug op zijn debuut voor de Rode Duivels. “De sfeer was overweldigend.”

27 reacties

  • dirk van gossum

    2 jaar geleden
    Die voorzet mag er niet komen Witsel en Vertongen lopen daar toch mannen met ervaring en zo passief verdedigen,en dan alles op Debast steken is wel heel goedkoop!!
  • willy staelens

    2 jaar geleden
    Het begint al, 1 wedstrijd degelijk tegen een mindere tegenstander en een nieuw wonderkind is geboren. Wees aub toch eens redelijk, hij was goed en daarmee over en uit.
  • Jacques Hillaert

    2 jaar geleden
    Die goal moet niet op de kap van Debast verrekend worden, geen enkele verdediger kon die kerel van bijna 2 meter afhouden, hij zat dan ook nog in bevoordeelde positie, aanlopen en de tegenstander gebruiken als target, de fout zat in het feit dat die, heel goede, voorzet niet mag gegeven worden.
  • Etienne Vanhoegaerden

    2 jaar geleden
    Bij goal moet hij meer contact zoeken bij speler maar keeper gaat ook niet vrijuit. Dit was de enige die in de zestien stond. Voor de rest beetje nerveus in begin maar daarna goed er stond ander ex Anderlecht speler er ook maar bij. Geen ploeg en trainer voor een WK
  • Franky Malfliet

    2 jaar geleden
    Hopelijk kan hij verder bewijzen .jonge gasten hebben we nodig maar Wales is geen maatstaf er waren spelers bij uit 2de en 3de klasse