.
Volledig scherm
. © rv

Kim Huybrechts zet Wieze in vuur en vlam na stuntzege en héérlijke finish tegen Michael van Gerwen: “Dit is de grootste overwinning uit mijn carrière”

DartsWat een stuntzege. Kim Huybrechts rekende voor eigen volk in Wieze af met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. ‘The Hurricane’ klaarde de klus met een fantastische 134-finish en tweemaal dubbel 20. “Dit is de grootste overwinning uit mijn carrière.”

20 reacties

  • Dirk Verheyden

    2 jaar geleden
    Proficiat Kim, is idd één van de grootste overwinningen en zeker die 134 prachtig. MVG was zeker niet gefocust en je zag aan zijn lichaamstaal dat het eigenlijk hem niet interesseerde. Maar geen inbreuk op de prestatie van Kim. Dimi heeft niet de eindpunch kan niet een versnelling hoger zoals een MVG . Volgens mij gaat het enkel bergaf met hem. Peter Wright wat een teleurstelling, wat een slechte verliezer voor een wereldkampioen. Ook eentje die geen goesting had , er was maar 25.000 euro .
  • Bart De Ryck

    2 jaar geleden
    Fantastisch van Kim, das het darts van de grote, die ik jaren geleden leerde kennen. Dimitri, was spannend en aan elkaar gewaagd. Doe zo verder Dimitri. Maar De Decker, die zou zich is moeten gaan bezinnen. Pretentie op en naast het podium, maar winnen van een echte darter kan hij niet. Te veel een stoeffer en veel minder een darter.
  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Goed gespeelt. Fantastic om te zien.
  • guy claeys

    2 jaar geleden
    Wel leuk
  • Linda Wellekens

    2 jaar geleden
    Sukses, mannen, wat een fantastische wedstrijd !