BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Evenepoel en Van Aert de twee beste mannen in koers? Zowel Remco als Wout hebben op Strava een straf record te pakken

WK wielrennenRemco Evenepoel won het WK wielrennen in het Australische Wollongong na een impressionant nummer. Maar ook Wout van Aert reed een ijzersterke wedstrijd en kwam als vierde over de streep. De drievoudige wereldkampioen veldrijden pakte een KOM (King Of The Mountain) op de Mount Pleasant. Evenepoel was dan weer de snelste op het plaatselijke circuit.

7 reacties

  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Brave Wout heeft zich aan de regels gehouden volgens één van de plannetjes . Eventjes strooide hij een beetje paniek toen hij op die helling het peloton sterretjes zag zien , hij vloog over iedereen waarschijnlijk om te tonen dat hij ook heel goed was ! Wout is een grote meneer in de wielersport .Ik had zelfs de indruk dat hij in de spurt zijn Franse ploegmaat Laporte een medaille gunde ! Hij wil niet alles en is op die manier op weg naar een lange loopbaan ! Liet al titels aan anderen over !!
  • Caroline Vromman

    2 jaar geleden
    Top PRESTATIE...
  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    Als Wout wist dat hij voor plek 3 sprintte had hij nog wel wat meer aan z’n stuur getrokken denk ik ,..hij had de benen ervoor , vandaag.
  • Marjan Frankie

    2 jaar geleden
    ze hadden 1,2 en 3 moeten zijn daar dat had pas super geweest
  • Jose Delie

    2 jaar geleden
    We moeten onze twee wereldtoppers koesteren en niet tegen elkaar opzetten ! Gelukkig zijn het twee verstandige jongens !