De nieuwe Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro.
Volledig scherm
De nieuwe Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro. © Google

Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartphones in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”

Techreus Google heeft donderdagavond haar nieuwste telefoons voorgesteld. Hoewel de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro na jaren afwezigheid officieel in Nederland te koop zullen zijn, ontbreekt een Belgische lancering voor de twaalfde keer op rij. Al is er licht aan het einde van de lange tunnel. “Ik kan zeggen aan Belgen dat jullie niet zo lang meer hoeven te wachten”, zei een Google-topman namelijk aan ‘Algemeen Dagblad’. En bovendien lijkt er een mogelijkheid te zijn om als Belg tóch een Pixel in huis te halen.

5 reacties

  • Kris Franssens

    1 jaar geleden
    Heb mij 6 pro gekocht via Fnac, ging vlot en zalig toestel. Verkocht het aan de adviesprijs itt Belsimpel dat een stuk duurder was. En is een heel fijn toestel!
  • Kris Pieters

    1 jaar geleden
    Gino De Neef, alsof ik daar zou van wakker liggen? Naast Huawei zijn ook Apple en Samsung, Oppo en OnePlus masters in disguise. Of denk je werkelijk dat je gegevens daar veilig zijn?:-D
  • Caroline Danneel

    1 jaar geleden
    Ik heb de mijne ook via Fnac. En die pixel telefoons zijn uitermate leuk om te hebben. Topcamera, vlotte werking en jarenlange updates via Google zelf ! Aanrader ! En betaalbaar voor een hoogstaande gsm.
  • Gino De Neef

    1 jaar geleden
    Jullie missen niets. De nieuwste pixels hebben geen enkele bescherming tegen het spioneren van Google
  • Gorik Van Droogenbroeck

    1 jaar geleden
    Via Fnac is het al jaar en dag mogelijk om Pixels in huis te halen aan een normale prijs... Al sinds de Nexus 3 koop in niks anders meer dan Nexus en daarna Pixel.