Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

WK in Qatar wordt het laatste van Lionel Messi: “Mijn beslissing is genomen”

WK voetbalLionel Messi (35) doet komende winter in Qatar een laatste gooi naar de wereldtitel met Argentinië. Dat maakte de superster van PSG bekend in een interview met het Argentijnse Star+. “Ik kan niet wachten tot we eraan beginnen.”

8 reacties

  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Hij zal voor de Argentijnen wel altijd in de schaduw van Maradona blijven staan, want Diego maakte Argentinië praktisch in zijn ééntje wereldkampioen in 1986. Dat is Messi nooit gelukt, en zal ook in Qatar waarschijnlijk niet lukken. Pélé, Ronaldo, Kempes, Maradona... allemaal werden ze wereldkampioen met hun land. Dat geeft toch nog altijd dat tikkeltje extra grandeur en onderscheidt de grootste wereldvoetballers van de gewone wereldvoetballers.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Enerzijds komen voetballers dikwijls terug op hun woorden en anderzijds was het een echt statement geweest om niet te gaan.
  • erik swaegers

    2 jaar geleden
    Inderdaad het enigste wat hem nog ontbreekt is het WK winnen met Argentinië het is hem zo gegund. Altijd rustige en bescheiden man naast het veld, loopt niet naast zijn schoenen zoals anderen die nog niet aan zijn tenen raken!
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Ik had niet meegedaan in zijn plaats dat zou hem nog groter hebben gemaakt als mens niet als voetballer...😏...! Hij blijft een van de beste speler aller tijden met : pele,Maradona,Ronaldo,Cruijff
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Wel dan hoop ik oprecht dat Argentinië het WK wint. Dit is de enige trofee die nog ontbreekt voor deze magistrale speler.