Mazzu groet Moyes voor de match.
Volledig scherm
Mazzu groet Moyes voor de match. © BELGA

Mazzu trekt zich op aan inzet van zijn spelers: “Dit is de weg om uit de donkere tunnel te geraken”

Conference LeagueFrustrerende avond voor Felice Mazzu. Anderlecht speelde verdienstelijk tegen West Ham, maar kreeg toch weer een nieuwe opdoffer te verwerken. “We verdienen deze nederlaag niet.”

13 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Anderlecht zit gewoon op schema na de reorganisatie van de club. Na de investeerders en het management is het nu de beurt om de focus op de ploeg te leggen. De sportieve uitbouw is, na de passage van Kompany, sterk verbeterd. Nog pakweg 2 jaar en Anderlecht speelt opnieuw voor de titel. Als Brugge er 11 jaar voor nodig had, is dit dus supersnel. Anderlecht blijft Anderlecht, altijd én overal 🤗.
  • Frank Van Leuvenhaege

    2 jaar geleden
    Mazzu de bons geven is dom ! Anderlecht te koop stellen is wat men moet doen ! Bestuur buiten . Met van Holsbeek was het al niets nu zitten daar nog mensen zonder kennis !
  • Dirk Verheyde

    2 jaar geleden
    Allemaal “bletters” . Geen kwaliteit en toch massa geld verdienen ! Inzet ? Er zijn veel mensen die zich veel meer inzetten in het gewone beroepsleven . En het met heel veel minder moeten doe op het einde van de maand. En neem nu eens een voorbeeld aan de Belgische nationale vrouwelijke volleybal speelster. Dat is inzet ! Zij spelen voor een aalmoes.Maar leven en werken voor hun sport.
  • Willy Vandewalle

    2 jaar geleden
    Zondag tegen Mechelen verliezen is bye bye Mazzu
  • dany tavernier

    2 jaar geleden
    Mazzu looft de inzet. Normaal toch, want het talent en het goede voetbal kan hij moeilijk loven, want dat is er niet. Arme trainer.