Photo News / Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Belga

ASSISEN. Weduwe van dode agent getuigt: “Ik ben moe. Zo moe. Van de kinderen alle dagen op te beuren. Want met mij gaat het ook niet altijd zo goed”

Puur gezinsgeluk, in anderhalve minuut geprojecteerde videofragmenten gevat. Een papa, een mama, een jongen, twee meisjes. Daarmee besloot Aurélie Hentiens (40), weduwe van de doodgeschoten agent Amaury Delrez, haar getuigenis. Een blik op hoe het ooit was, op hoe het had kunnen — nee moeten — zijn. En op hoe het nooit meer zal zijn. “ Amaury was een geweldige papa, hij was mijn man, mijn minnaar en mijn beste vriend.”

10 reacties

  • Frederic Deraedt

    2 jaar geleden
    Ik vraag me af hoe hy die topadvokaat gaat betalen ?
  • Mick Huijs

    2 jaar geleden
    Berechten hier bij ons en je ziet nooit meer het daglicht! Je schiet een agent dood komt je nooit meer vrij in Amerika. Probleem opgelost
  • Elisa deJong

    2 jaar geleden
    En dan voor een sport wedstrijd.. zoiets gruwelijks doen, dan hoor je vanzelfsprekend niet thuis in de maatschappij.. hopelijk zien niet alleen mensen met gezond verstand dit in, maar ook de verantwoordelijke rechters. Werkelijk ongekend dit voorval. Laat de dader elke maand betalen een zeker bedrag aan dit gezin, dat hij dit aandeed. Als ze moeten betalen voelen ze vaak beter wat ze deden.. Alle liefde en sterkte voor de nabestaanden!
  • Dirk Bytebier

    2 jaar geleden
    Heel terecht wat ik hier lees het slachtoffers krijgt de doodstraf.. echtgenoot kinderen familie enz...krijgen levenslang om dit drama met zich mee te slepen en nooit te kunnen vergeten ,de dader(s)dit interseert ze toch nauwelijks meestal hebben ze toch niks en zijn ze beter dan voordien in België althans ze worden er nog beschermd en komen ze vrij na een tijd
  • Patric Wuyts

    2 jaar geleden
    Levenslang is de enige juiste beslissing. Als je met een pistool op zak op stap gaat is dat niet zomaar en alzeker niet normaal.