© BFM

© BFM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Avond met hinder op Ring en aan Bevrijdingstunnel

In Borgerhout, net voor de splitsing naar de E313, gebeurde vrijdagavond een botsing met een vrachtwagen. Daardoor waren er drie rijstroken afgesloten richting Nederland. In de staart van de file gebeurde nog een bijkomend ongeval waarbij een personenwagen op zijn dak ging. Pas rond 22.10u was alle miserie afgehandeld.

ph

De vrachtwagen reed in op een voorligger. De cabine raakte zwaar beschadigd en de trekker moet worden getakeld. De twee linkse rijstroken zijn daardoor afgesloten en er is heel wat hinder richting Nederland. Volgens getuigen is de paardentrailer na de botsing gewoon doorgereden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mogelijk ten gevolge van de file gebeurde net voor de Bevrijdingstunnel nog een tweede ongeval. Een personenwagen ging op zijn dak en twee mensen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was ook de tunnel richting Nederland versperd. Om 22.10u meldde het Verkeerscentrum dat alle gevolgen van het ongeval waren afgehandeld.

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen