© credit

Pink Ambition-ontwerpster opent pop-upshop in Hasselt

Freya Poppe, bekend dankzij het modemerk Tutu Chic én het VIJF-programma ‘Pink Ambition’, strijkt volgende week neer in de Limburgse hoofdstad. De dame opent er een pop-upshop die ruim 3 maanden in Hasselt blijft.

mige

Woensdag 5 april 2017 is het D-day voor heel wat fashionista’s. Dan opent ontwerpster Freya Poppe namelijk een pop-up die gedurende 3 maanden de Koning Albertstraat in Hasselt zal opvrolijken. Tot nu toe was de collectie van Tutu Chic enkel verkrijgbaar in de boetiek in Antwerpen, bij een aantal geselecteerde boetieks en via de online webshop.

Naast de modelijn zal Poppe ook haar beddenlijn Tutu Dors voorstellen. In die collectie vind je een ruime collectie aan boxsprings, matrassen, lattenbodems en beddengoed. Fashionista’s zullen er ook als eerste een nieuw project van de Pink Ambition-vrouw kunnen ontdekken: een eigen exclusieve Tutu Chic-schoenenlijn, bestaande uit twee paar pumps en twee paar sneakers. De lijn gaat pas in de loop van juli in verkoop, maar liefhebbers kunnen in de Hasseltse pop-up wel al een preview krijgen en een pre-order maken van hun favoriete paar. Voor een paar pumps tel je 200 euro neer, een paar sneakers kost je 230 euro.

Tutu Chic Pop-Up, van 5 april tot 30 juni 2017. Koning Albertstraat 60, 3500 Hasselt. Open van maandag tot zondag 10u tot 18u. Zon- en feestdagen gesloten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer