© VRT Saar Asaert

Waarom Kobe Ilsen en Danira Boukhriss wel hand in hand lopen maar absoluut geen koppel zijn

Dat Danira Boukhriss en Kobe Ilsen een koppel zijn is een gerucht dat even hardnekkig weigert te verdwijnen als het gerucht dat Ilsen op mannen zou vallen. Nochtans zijn beide volstrekte nonsens, ook al lopen Kobe en Danira wel eens graag hand in hand of heeft Kobe wel eens een man gekust, zo vertelt hij in Humo.

nkdr

Er gaat geen interview met Kobe Ilsen of Danira Boukhriss voorbij en er wordt hen gevraagd hoe het nu zit tussen hen. Ze hebben de geruchtenmolen dan ook sterk aangedreven met de foto waarin ze het nieuwe seizoen van ‘Over Eten’ aankondigden, die leek heel sterk op een huwelijksaanzoek. Maar niets is minder waar: “Het gerucht dat wij naast collega’s ook een koppel zouden zijn, hebben Kobe en ik niet zelf verspreid en al vaak genoeg tegengesproken”, vertelt Danira aan Dag Allemaal.

En als het lijkt alsof de twee elkaar graag zien, dan is dat omdat dat ook gewoon zo is: “Ik post wel eens een foto dat ik haar een knuffel geef”, vertelt Kobe in Story. “Maar dat komt vooral omdat ik haar doodgraag zie. Danira is als een soort zus voor mij. We gaan zelfs samen op vakantie.”

In Humo klinkt het verder nog dat Kobe zijn vrienden ook in het openbaar graag wel eens vastneemt. “En ik loop met Danira hand in hand over straat, omdat ik haar graag dicht bij me heb. Wij zijn als broer en zus. Ze is een prachtige vrouw, maar we hebben geen seksuele gevoelens voor elkaar.”

Kobe laat in Humo nog weten dat hij het best grappig vindt dat het gerucht maar niet wil gaan liggen. “Mensen kunnen blijkbaar niet tegen blanco’s. Als je op je 35ste nog niet getrouwd bent, moet er iets aan de hand zijn. Wat ik de laatste jaren allemaal gehoord heb!”

De roddels over Kobe die hem ter ore komen zijn inderdaad niet van de minsten. “Ooit belde een bevriende cameraman me: ‘Kobe, ik heb ongelofelijk nieuws. Je bent in Parijs betrapt met je baas, en jullie waren aan het kussen!’ Een tweede versie was dat ik op zijn hotelkamer in Parijs met hem was betrapt door zijn vriend. Op mijn knieën! Raar, want ik ben nooit met hem in Parijs geweest.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER