© VTM

© VTM

© VTM

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ex-kandidaten en bekende gezichten geven finalisten ‘Mijn Pop-uprestaurant’ duwtje in de rug

De finalisten van ‘Mijn Pop-uprestaurant 2017’ gaan hun allerlaatste week in. Nog enkele dagen en dan beslist de kijker wie de winnaars worden: Karel en Birger of Daniela en Mitchell uit Maasmechelen. Voor beide duo’s komt het er nu op neer om zo veel mogelijk stemmen voor zich te winnen. Een bezoekje van enkele bekende Vlamingen en ex-kandidaten geeft hen alvast een duwtje in de rug.

nadb

Daniela en Mitchell beseffen dat hun buren van TJOP’S erg populair zijn. Vooral op de sociale media hebben de ‘smokey boys’ een grote voorsprong. Hoog tijd voor een inhaalrace dus. Daarvoor halen ze het grote geschut boven: persoonlijk stemadvies van zo veel mogelijk bekende Vlamingen.

Wesley Sonck en Jean-Marie Pfaff geven alvast het goede voorbeeld. De steun van Sven en Amanda, deelnemers van het vorige seizoen, hebben de Italianen ook. En ook een deel van de Familie-cast komt proeven van Mitchells culinaire kunstwerkjes.

Maar ook TJOP’S verwelkomt bekende gasten. Enkele acteurs van De Buurtpolitie steunen hun fictieve collega Karel voor de volle 100 procent. Een ook ex-finaliste Miette en haar nieuwe vriend verkiezen een sappig stukje vlees. Net zoals Kürt Rogiers, die eveneens een tafeltje heeft gereserveerd. Zijn blauwe ogen veroorzaken blozende wangen en een stijgende hartslag bij zaalhulp Jolien. De consternatie wordt nog groter wanneer er plots een dubbelganger van Birger opduikt in de keuken.

Geven de bezoekjes van bekend Vlaanderen de doorslag? Dat wordt duidelijk in de grote finale van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ op donderdag 4 mei.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer