© Instagram

Gluren bij BV's: Zwangere Véronique Leysen poseert trots met babybuikje

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

vwh

Ella Leyers zit niet stil tijdens haar vakantie. Dat bewijst ze met een video waarin ze met een achterwaartse salto in een zwembad springt.

Véronique De Kock toont haar twee zoontjes in haar winkel '1995'. "My life", schrijft ze bij het kiekje.

Ook Evi Hanssen toont haar zoontjes Scout en Mac. "Mamaliefde", schrijft ze erbij.

Olav, het hondje van Eva Daeleman maakt zich klaar voor zijn vakantie en 'schreef' zijn baasje een briefje. "Ik ga op kamp en ga je keihard missen", staat er te lezen. "Zo lief en intelligent dat hij is", schreef de blondine bij het kiekje.

Kurt Rogiers is op vakantie in Frankrijk en deelt ook een kiekje van zijn twee dochters: Lola en Merlijn. Ook zijn zwarte labrador mocht mee op de foto.

Karen Damen toont met haar nieuwe trui dat ze heel trots is om Belg te zijn.

 

Een foto die door karendamen is geplaatst op

Ann Lemmens dolt op de set van Belgium's Got Talent. Is het een nieuw kapsel? Of toch een pruik?

Peter Van de Veire is op vakantie op het Griekse eiland Mykonos en het gaat er blijkbaar behoorlijk wild aan toe. Dat heeft sporen nagelaten op zijn gezicht. "Wat gebeurt in Mykonos, blijft in Mykonos. En op je gezicht", schrijft hij de foto.

Véronique Leysen toont dan weer dat ze wel raad weet met modetrends nu ze zwanger is van haar eerste kindje. "Ik vertrouw op mijn goede, oude tuinbroek", schreef ze bij een selfie.

Intussen had ze ook al een genderfeestje waarop het geslacht van haar baby werd onthuld. Haar volgers weten echter niet of het een jongen of een meisje wordt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer