© Joris Herregods

Mathias uit ‘Blind Getrouwd’ scheidt deze zomer definitief: “Klaar voor nieuwe relatie”

Het was voor velen een grote verrassing toen Mathias en Sally uit het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’ besloten niet getrouwd te blijven. Ondertussen werd de scheiding ingezet en zou ze deze zomer definitief zijn, dat vertelt Mathias aan Dag Allemaal. Hij zegt ook stilaan weer klaar te zijn voor een relatie.

nkdr

Mathias slaagde er na het programma vrij snel in opnieuw de draad op te pikken van zijn oude leven, vertelt hij, zij het dan met een belangrijk verschil. “Ik ben mijn anonimiteit kwijt. Ga ik iets drinken, dan zie ik steeds de hoofden in mijn richting draaien. Af en toe moet ik mee op selfies. Al is dat stilaan aan het minderen. Voor de rest is er niet zoveel veranderd.”

Zomaar met eender wie afspreken is er voor de man echter nog niet bij. “Mijn leven is opnieuw lekker druk. Niet enkel door mijn job, mijn agenda puilt uit van de plezante zomerse activiteiten. Voor ‘Blind Getrouwd’ zat ik op Tinder en andere datingsites, maar daar heb ik nu geen behoefte aan.”

Maar hij houdt de deur wel op een kier voor een mogelijke nieuwe relatie: “Mocht er morgen iemand op mijn pad komen die volledig de moeite waard is, dan zou ik ervoor durven gaan, zeker wel. Ik voel me daar stilaan weer klaar voor. Maar het is geen must.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER