© Frank Abbeloos

Het grote dilemma van Veronique uit ‘Familie’

Vlaanderen leeft al wekenlang mee met haar hartverscheurende dilemma. Kiest Veronique in ‘Familie’ voor de brave Mathias of voor de eeuwige verleider Lars? Volgt ze haar verstand of toch haar hart? In Dag Allemaal vertelt actrice Sandrine André (44) dat ze dat dilemma ook herkent uit haar echte leven.

nadb

In de seizoensfinale speelt Veronique een cruciale rol. Iedereen zit vol spanning te wachten op de keuze die ze zal maken. Voor actrice Sandrine André was die keuze in het echte leven niet zo moeilijk. Ook de voorbereidingen van het huwelijk verliepen totaal anders. Ze was zelf heel minutieus met alles bezig.

Toch herkent ze zichzelf ook een beetje in de verhaallijn. Maar niet omdat ze tot op het laatste moment twijfels had. “Ik vond het lange tijd niet nodig om te trouwen, maar zodra de beslissing genomen was, ging ik er ook helemaal voor”, zegt Sandrine André aan Dag Allemaal. “Maar het dilemma waar Veronique nu mee worstelt, dát komt me wel bekend voor.”

Daarmee bedoelt ze het dilemma om het verstand of het hart te volgen. Toen ze destijds haar echtgenoot Hans leerde kennen, kreeg ze vaak te horen dat ze beter niets met hem kon beginnen.

“Er is een groot leeftijdsverschil tussen ons en sommige mensen vonden dat niet kunnen”, klinkt het. “Ja, Hans werd echt afgekeurd. Maar ik heb resoluut m’n hart gevolgd en niet m’n verstand. Ik heb dat toen ook zo aan iedereen uitgelegd: “Ik kan niet anders dan naar mijn gevoel luisteren en we zien wel waar het ons brengt.” Uiteindelijk weet je toch nooit hoe lang een relatie zal standhouden. Of er nu een groot leeftijdsverschil is of niet.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer