A12 richting Brussel afgesloten na dodelijk ongeval met 76-jarige vrouw

Door een dodelijk ongeval op de A12 in Meise richting Brussel zijn er momenteel drie rijstroken afgesloten. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de snelweg te vermijden. Ook richting Antwerpen is het momenteel aanschuiven op de E19.

rdb, jdb

Het ongeval vond iets voor 15 uur plaats op de A12 ter hoogte van Meise. Een van de vier wagens botste tegen de middenberm en de twee inzittenden zaten door de klap geklemd. De bestuurder, een 76-jarige vrouw, kwam daarbij om het leven. Eén persoon zit nog in het wrak gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

Door het incident zijn er drie rijstroken richting Brussel afgesloten. Het Verkeerscentrum raadt automobilisten aan om aangepast routeadvies te volgen. Wie van Antwerpen naar Brussel wil, neemt best de E19. Wie zich al ter hoogte van Willebroek bevindt, kan daar de N16 nemen en zijn weg vervolgen via de E19. Wie zich tot slot ter hoogte van Meise bevindt, neemt daar best de afrit Meise en volgt daar de calamiteitenroute.

© RDB

Door een ongeval op de E19 richting Antwerpen is er ter hoogte van Kontich dan weer één rijstrook beschikbaar. De wachttijd bedraagt er volgens het verkeerscentrum intussen al 40 minuten. Wie van Brussel naar Antwerpen wil, rijdt best via de A12. Ook het verkeer van Gent naar Hasselt mijdt best de Antwerpse ring, en rijdt via Brussel. Maar die automobilisten moeten dus ook rekening houden met het ongeval in Meise.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen