Temptation-verleidster Shari: “Rode Duivel maakte avances en wilde duidelijk meer”

In ‘Temptation Island’ was Shari Roosens (24) niet de meest opvallende verleidster. Vooral Jolyn, Chiara en Jill zijn bijgebleven. Toch zou Shari de voorbije maanden niet stilgezeten hebben. Ze zou zelfs gespot zijn met Rode Duivel Radja Nainggolan. Dat schrijft Dag Allemaal.

nadb

Rode Duivel Radja Nainggolan is zopas voor de vierde keer vader geworden. Zijn twee oudste dochters Alisa (8) en Ilana (6) kreeg hij met zijn toenmalige vriendin Evy. Zij volgde hem naar Italië, maar toen ontdekte ze dat hij daar een affaire had met ene Claudia, met wie hij inmiddels getrouwd is.

Vier jaar geleden beviel Claudia van hun eerste kindje samen, Aysha. En nu is er opnieuw een dochtertje: Mailey.

Flirten

Toch zou de komst van de baby de voetballer niet beletten om zijn reputatie hoog te houden. Een tijd geleden zagen feestvierders hem in een hippe club op het Antwerpse Eilandje. “Hij amuseerde zich en had duidelijk oog voor een blondje”, aldus die getuigen. “Het bleek verleidster Shari van ‘Temptation Island’ te zijn. Iedereen kon zien hoe hij met haar flirtte en haar probeerde te kussen. Daar bestaan zelfs foto’s en filmpjes van, want meerdere mensen hebben hun iPhone gebruikt...”

“Radja was daar die nacht en ik ook”, zegt Shari. “Hij maakte avances, wilde duidelijk meer. Maar ik was daar aan het werken. Ik ben dan ook niet op zijn verleidingspogingen ingegaan.”

Vliegtuig naar Italië

Een intimus van Nainggolan beweert nochtans dat hij nadien met Shari heeft afgesproken. Zij nam op 2 augustus in ieder geval het vliegtuig naar Italië. Naar Rome om precies te zijn, waar Nainggolan woont.

Op Instagram postte Shari ook foto’s van zichzelf op restaurant, in haar hotelkamer... “Rome, I’m in love”, schreef ze erbij. “Doe de groeten aan Nainggolan”, reageerde een van haar vriendin daarop. De verleidster blijft zelf ten stelligste ontkennen dat haar citytrip ook maar iets met de Rode Duivel te maken had.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer