© ggm

Vrouw van ‘De Romeo’s’-zanger vertelt: “Veel pijn gehad door ontrouw van Davy”

Davy Gilles (40), zanger van ‘De Romeo’s’, en Sasha Rosen (38) zijn al zes jaar getrouwd. In die periode heeft hun relatie heel wat stormen doorstaan. Davy bleek ook niet altijd even trouw te zijn. “Uiteraard heb ik daardoor veel pijn gehad”, vertelt zijn vrouw in Story.

nadb

“Davy en ik zijn intussen al zes jaar getrouwd en we houden nog steeds even veel van elkaar”, zegt Sasha Rosen. “De grote verliefdheid is wel over, maar er is nog altijd een sterke basis en daar wil ik voor blijven strijden. En als Davy iets liefs doet voor mij, voel ik nog wel eens vlinders.”

Van sleur lijkt er nog steeds geen sprake. “Daarvoor is ons leven veel te veelzijdig”, klinkt het. “Davy en ik zijn een heel sterk koppel, we kennen elkaar door en door. We hebben geen woorden meer nodig om te weten wat de ander denkt of voelt. En we beseffen maar al te goed wat we aan elkaar hebben. Ik ben er heilig van overtuigd dat Davy en ik voor altijd zullen samenblijven.”

Ontrouw

Toch is dat niet altijd zo geweest. Hun relatie heeft woelige tijden gekend. Maar zelfs toen Davy een scheve schaats reed, bleef Sasha achter hem staan.

“Iedereen maakt wel eens iets mee waar hij of zij door moet. Davy en ik zijn hier als koppel sterker uit gekomen en dichter naar elkaar toe gegroeid. Uiteraard heb ik veel pijn gehad, maar in plaats van te zitten wegkwijnen van verdriet en ongelukkig te zijn, heb ik uit die periode bepaalde dingen geleerd waardoor ik het een plek heb kunnen geven. Ik vertrouw Davy nu voor tweehonderd procent en ben ervan overtuigd dat er niets meer kan gebeuren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer