Moeder (44) komt om bij zware klap tegen vlaggenmast

© if

In Bazel, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Kruibeke, is vrijdagavond een 44-jarige moeder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Rond 22 uur belandde ze met haar wagen frontaal op een zware metalen vlaggenmast. Ze vrouw uit Waasmunster overleed ter plaatste aan haar verwondingen.

Cédric Maes

Getuigen zagen de wagen met hoge snelheid vertrekken, toen het amper enkele minuten later fout liep. De 44-jarige moeder uit Waasmunster knalde – volgens de politie vermoedelijk met hoge snelheid - frontaal tegen een zware metalen vlaggenmast op de Nieuwe Baan in Bazel. De vrouw werd door de hulpdiensten uit haar zwaar verhakkelde wagen gehaald, maar overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De vrouw laat een tienerzoon en een vriend na.

Het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, stelde een verkeersdeskundige aan die vrijdagavond nog ter plaatse ging. Over de precieze oorzaak van het ongeval is nog geen duidelijkheid. Vast staat wel dat ze geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren en dat getuigen haar met een hoge snelheid zagen vertrekken enkele minuten voor de klap.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen