© Sharon Kellaway, Beyoncé

Mama deelt hilarische imitatie van babyfoto Beyoncé

Een mama uit het Ierse Cork heeft een opvallende foto online gezet waarin ze de intussen al iconische tweelingfoto van R&B-ster Beyoncé imiteert. Een foto die op internet viraal gaat en op algemene hilariteit wordt onthaald.

ehu, mrra

Eerder deze maand kwam er eindelijk een officiële bevestiging van de geboorte en de namen van de tweeling van Jay Z en Beyoncé. Kersverse opa Mathew Knowles, de vader van de zangeres had het nieuws al wel verklapt in een tweet. Maar op een bericht vanuit het koppel moesten we een volledige maand wachten. Met de eerste nu al iconische foto van haar baby’s bracht Beyoncé dus eindelijk zélf een bevestiging.

Sir Carter and Rumi 1 month today.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Sharon Kellaway raakte zo geïnspireerd door de foto vol weelderige bloemen, dat ze prompt naar haar eigen tuintje trok om - compleet met geïmproviseerde bloemenjurk en sluier - haar eigen tweeling op dezelfde wijze op foto vast te leggen.

© Sharon Kellaway

“Ik had enkele minuten vrij toen ik de foto van Beyoncé zag opduiken. Toen mijn zesjarige dochter binnenkwam, nam ik de sluier van haar verkleedkoffer en een roze babydekentje om de foto te nemen. Het was echt random. Ik dacht dat mijn vrienden er mee zouden kunnen lachen, maar niet dat de foto zich zo zou verspreiden.”

© Sharon Kellaway

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer