© FrMi

Pas Geopend: ’t Marktslagertje Filip

Liefhebbers van een lekker stukje vlees kunnen sinds kort langsgaan bij ’t Marktslagertje Filip in deelgemeente Mechelen-Bovelingen. Filip en zijn team staan garant voor versbereid vlees van de bovenste plank.

Frank Missotten

Zaakvoerder Filip Van Praet (40) uit Sint-Truiden zit al 15 jaar in het vak als slager-traiteur. In 2004 nam Filip de marktkraam van over van zijn ouders onder de naam Marktslagertje Filip. Naast een ultramoderne marktwagen opende de bekende marktslager recent een eigen winkel in Mechelen-Bovelingen. “Ik heb een prachtteam van 7 werknemers en ben vooral actief als markkramer in de regio”, vertelt Filip. “We doen nog zes markten per week. Maar in Heers was er geen slagerij meer en ik vind dat er in iedere gemeente toch minstens één slager moet zijn waar de mensen terecht kunnen. Dit pand stond te koop en sprak mij aan omdat hier vroeger ook al een slagerij was. We hebben het atelier dan verbouwd volgens de normen van de voedselveiligheid en een moderne look gegeven.”

In Filips koeltoog van liefst 12 meter lang vind je veel vers vlees en zelfbereide salades. “Je kan bij ons onder meer terecht voor Duroc-varkensvlees, Haspengouws rundsvlees, kalfsvlees, kip, kalkoen, gehaktbereidingen, panklare traiteurgerechten, verse charcuterie en kaas. Alles is hier onvoorwaardelijk vers. Andere troeven zijn onze vriendelijke bediening en lage prijzen. Je kan ons ook inschakelen voor een barbecue aan huis en voor feestelijke buffetten.”

Praktisch:

’t Marktslagertje FilipDarisstraat 5a, Mechelen-Bovelingen0486/49.06.08 of 011/24.20.04 (winkel)Website: www.marktslagertje-heers.beFacebook: Marktslagertje Filip

Open: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur en zaterdag van 8 uur tot 17 uur. Gesloten op zondag en maandag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer