Vrouw verkoopt trouwjurk om een allesbehalve romantische reden

De Britse blogster Samantha Wragg (28) verkoopt haar trouwjurk ter waarde van 2.300 euro op eBay. De reden daarvoor is allesbehalve romantisch: de vrouw is uit elkaar met haar man en verkoopt de creatie om haar scheiding te kunnen betalen.

vwh

Samantha droeg de ivoorkleurige jurk op haar trouwdag in 2014, maar kort daarna kwam ze te weten dat haar man eigenlijk een relatie had met een andere vrouw. In het bijschrift dat bij de jurk hoort, spaart ze haar toekomstige ex niet. “Ik verkoop mijn jurk omdat ik moet opdraaien voor de kosten van de scheiding. Het is een mouwloze creatie met een lange, kanten sleep. Het is de geschikte jurk voor wie een beetje geld wil uitsparen op haar grote dag.”

“De jurk is een beetje vuil aan de onderkant, dus ze moet even naar de droogkuis voor je gaat trouwen. Ik heb er zelf geen tijd voor gehad voordat mijn kersverse, overspelige man besloot om het huwelijk te beëindigen. Je krijgt er trouwens ook mijn sluier bij - jawel, ik was een echte prinses op mijn grote dag. Sorry dat ik maar twee foto’s heb opgeladen, maar toen ik ontdekte dat mijn man een relatie had met een ander, heb ik quasi meteen alle foto’s met zijn gezicht erop verbrand .”

‘Wie een jurk wil met een geschiedenis aan slechte herinneringen en verwoeste dromen, dan is dit een perfect model voor jou. Ik hoop dat ze je meer geluk brengt dan mij en indien niet, dan kan je ze altijd weer verkopen. Als je nog vragen hebt - over de jurk of over de feeks met wie mijn man ervandoor is - aarzel dan niet om me te contacteren.

Geïnteresseerden kunnen op de jurk bieden vanaf een bedrag van 500 pond, omgerekend 574 euro. Momenteel wil de hoogste bieder al 15.000 euro bieden, maar of dat een serieus bod is valt te betwijfelen. Samantha krijgt als verkoopster alvast alleen maar positieve feedback.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer