Kate Middleton krijgt kritiek op opvoeding prins George

De manier waarop Kate Middleton prins George opvoedt, wordt door veel Britten in vraag gesteld. Velen hebben kritiek op de Hertogin van Cambridge omdat ze heel dure cadeaus koopt voor haar kinderen. Vooral prins George, die vorige maand drie jaar werd, kreeg deze zomer heel prijzig speelgoed. Dat schrijft TV Familie.

vwh

Volgens de Britse media geeft Kate Middleton veel geld uit aan cadeautjes voor haar driejarige zoon. Een berekening van moeders, die haar spilzucht afkeuren en ervan overtuigd zijn dat prins George een verwend nest aan het worden is, toont aan dat de toekomstige koningin van het Verenigd Koninkrijk de voorbije maand meer dan 15.000 euro heeft uitgegeven aan speelgoed voor haar oudste oogappel.

Puppy en trein

Aan het begin van de zomer verrasten Kate en William hun zoon met een puppy van het dure Russische, ras Bolonka Zwetna. Kostprijs? Zo’n 2000 euro. Daarbij kreeg de kleine prins ook een heleboel spullen om het diertje te verzorgen, goed voor een extra 2.000 euro. Daarnaast kreeg hij ook nog een bijzondere miniatuurtrein van Royal Scot ter waarde van 350 euro. Klein detail: het speelgoed is eigenlijk pas geschikt voor kinderen vanaf tien jaar.

Luxueuze auto

Prins George rijdt tegenwoordig ook rond met een kleine Aston Martin (met pedalen) ter waarde van 9.500 euro. De prijs van zijn eigen voetbalveld, een professioneel minigolfsetje op kindermaat, telegeleide boot en kasten vol designerkledij - tussen de 500 en 800 euro per outfit - zijn daar nog niet bijgerekend. Personeelsleden van het paleis verklapten vorige week ook aan de Britse krant The Daily Mail dat Kate en William een zeldzaam geweer (!) voor hun spruit hebben gekocht ter waarde van 15.000 euro. De reden? De twee zouden willen dat kleine George later gaat jagen.

Kate en William hopen dat Prins George later net zoals zijn vader polo zal spelen. Voor alle zekerheid hebben ze al een Argentijns paard besteld bij de befaamde fokkerij La Superba. Dat is nog niet geboren en de prijs is niet bekend, al is het heel zeker dat die dieren een fortuin waard zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer