Verdachte driedubbele moord Gistel aangehouden

Alex D., de bodybuilder die eerder deze week zijn vriendin en haar grootouders vermoordde in Gistel, is zopas bij de onderzoeksrechter in Brugge aangehouden voor de moord op zijn ex-vriendin en haar grootouders.

pom

Alex D. kon niet verkroppen dat zijn vriendin Mailys Descamps hun relatie had afgebroken. Eerst dreigde hij er in een YouTube-filmpje mee dat hij zichzelf van het leven zou beroven indien ze hun relatie geen nieuwe kans gaf. Maar in plaats van zichzelf van het leven te beroven, vermoordde hij dinsdag zijn vriendin en haar grootouders.

Mailys was dinsdagavond alleen thuis. Haar (gescheiden) moeder was net op vakantie vertrokken naar Frankrijk, met haar broertje. Alex D. was weer eens langsgekomen om haar nog maar eens te smeken de relatie te herbeginnen. Mailys was bang geworden en belde haar opa Gery en oma Marie-José, die vlakbij woonden, om langs te komen. Nadat zij gearriveerd waren, viel Alex D. iedereen met zijn mes aan. Daarna vluchtte hij de velden in.

Alex D. (een bodybuilder) is woensdag in een Delhaize in Oostende aangehouden door de politie. Hij verschijnt dinsdag in Brugge voor de raadkamer . Dan zal beslist worden over zijn verdere aanhouding.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen