© yves de moor

Huwelijk Barbara Sarafian na amper een jaar alweer voorbij

Het huwelijk tussen de Gentse actrice Barbara Sarafian (49) en Yves De Moor (44) is voorbij. De twee trouwden pas in mei vorig jaar, nadat De Moor de actrice op het Filmfestival Oostende ten huwelijk had gevraagd.

jcd/jr

De Moor vroeg Sarafian in september 2015 op een spectaculaire manier ten huwelijk, tijdens de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival van Oostende. De Moor kwam toen op het podium onder het mom van de uitreiking van een extra Ensor. Hij was vergezeld van vier dames die een bordje vasthielden. Toen Sarafian op het podium gevraagd werd, zei De Moor: “Een extra Ensor, daar hangt een belangrijke vraag aan vast. De belangrijkste vraag die ik je ooit zal stellen.”

Op dat moment draaiden de vier vrouwen hun bordje om, zodat de boodschap Will you marry me? tevoorschijn kwam. Sarafian was zichtbaar geëmotioneerd en zei meteen ja. Ze voegde er wel grappend aan toe: “Ik had hem gezegd om, als hij het ooit zou vragen, het discreet te doen. Mislukt dus.” (lees verder onder de video)

Eind april 2016 trouwde het koppel in ale stilte. Sarafian wil doorgaans niet veel kwijt over haar privéleven, maar ze maakte toch een uitzondering in een interview dat onze krant met haar had bijna een jaar geleden, toen ze de film Vincent promootte. “Het getrouwde leven bevalt me heel erg, ik vind het zeer aangenaam”, zei de actrice toen. “Er verandert op zich niets, maar toch is die ring magisch. Yves en ik hebben een heel sterke relatie en dat gaan we zo houden. Dit is mijn ­eerste en laatste huwelijk. Dat klinkt zelfzeker, hé?”

Het nieuws van de scheiding wordt door beide partners bevestigd. De manager van Sarafian zegt dat zij de beslissing nam, maar dat ze er verder niets over kwijt wil. Yves De Moor zegt dat “zowel privé als professioneel de meningen te ver uit elkaar liepen”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer