Acht trucjes om tijd te winnen in de badkamer

Je optutten voor een avondje uit: het moet soms snel gaan, maar met deze acht hacks ben je er ook echt in een mum van tijd helemaal klaar voor.

vwh

Dagmake-up met drie producten

Fond de teint kan multifunctioneel zijn. Breng met schone vingers aan op je gelaat. Stip oneffenheden aan en laat de foundation gelden als concealer. Wrijf lichtjes open. Breng nog mascara en lippenstift aan en je bent klaar.

Wimpers zonder klonters

Je bent gehaast, brengt mascara aan en ziet dat hij klontert. Je hoeft niet opnieuw te beginnen. Neem een propere tandenborstel en wrijf ermee door je wimpers - vaarwel klontertjes!

Droge nagels in een oogwenk

Bijna klaar voor een feestje en dan besef je dat je eigenlijk nog je nagels wilde lakken. Gewoon doen. Laat ze twee minuutjes drogen en dompel ze nadien enkele seconden onder in ijswater. Het lakje wordt in sneltempo mooi hard.

Gebruik je bankkaart

Je bankkaart of identiteitskaart is een handig hulpmiddel als je je snel moet opmaken. Houd ze achter je wimpers, zo komt er geen product op je ooglid terecht als je in de weer bent met mascara.

‘Woke up like this’- haar

Het kan ’s morgens een hele klus zijn om je haar in model te brengen. De kans op een bad hairday slinkt als je de avond ervoor droogshampoo aanbrengt op je haarwortels. Door het draaien en keren in bed, krijg je een natuurlijke coupe als je opstaat. Even borstelen et voilà - de restjes van het product op je hoofdkussen moet je er wel bijnemen.

Fris kopje

Ruikt je haar na een avondje stappen wat onfris? Verstuif wat parfum op je haarborstel en kam je lokken, die vanaf dat moment lekker beginnen te ruiken.

Golvende lokken in 1-2-3

Beachwaves zijn hip en je hoeft er geen uren op te wachten in een kappersstoel. Maak een gewone vlecht, ga erover met een steiltang en maak de staart weer los. Ziehier, een haardos met een natuurlijk ogende slag erin. Alternatief: breng zoutspray aan op je haar, maak een dotje en laat het product even inwerken. Maak je haar na een tweetal uur weer los en je hebt de strandcoupe.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer