Man probeert 17-jarige meisje te ontvoeren, gerecht vraagt hulp

Op zondag 7 augustus 2017 tussen 23.30 uur en middernacht werd een 17-jarig meisje in de Faubourg de France in Bouillon slachtoffer van een poging tot ontvoering. Het Parket van Luxemburg, afdeling Neufchâteau, vraagt daarom volgend bericht te verspreiden.

Het voorval deed zich vorige zondag (7 augustus voor) in Bouillon. Een man greep er een 17-jarige meisje vast, maar dat kon zich losrukken. Daarop vluchtte de agressor naar zijn voertuig en reed hij richting Frankrijk. Het voertuig is vermoedelijk een lichtgrijze Opel met Belgische nummerplaat.

De dader is tussen 30 en 40 jaar oud en van Noord-Afrikaanse origine. Hij is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij heeft donkere ogen, zwart licht krullend haar, donkere en zware wenkbrauwen, een beginnende baard en zwarte snor. Indien u deze man herkent of u heeft informatie over deze poging tot ontvoering, gelieve contact op te nemen met de speurders.

Tips zijn welkom via het telefoonnummer 0800 30300, gratis voor tipgevers in België. Getuigen buiten België kunnen terecht op het nummer 0032 2 5544488. U kan uw tips ook sturen naar opsporingen@police.belgium.eu

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER