© Ellen Kok

Vreemde geur in hotelkamer leidt tot lugubere ontdekking

Twee hotelgasten die de nacht wilden doorbrengen in een Thais resort in Pattaya, klaagden al over een vreemde geur in hun kamer. De volgende dag ontdekte de poetsvrouw bloedvlekken naast het bed. Na wat zoeken werd in het bedframe het lichaam van een jonge transvrouw ontdekt.

nkdr

De twee hotelgasten besloten toch in de kamer te slapen, ondanks de vreemde geur. Zonder het te weten sliepen ze dus boven het verborgen lijk van de jonge transvrouw. Toen de poetsvrouw de volgende dag dezelfde geur opmerkte en bloedvlekken zag naast het bed, keerde het hotelpersoneel de kamer ondersteboven. Onder het matras werd het lichaam gevonden, verstopt in het bedframe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Twee tienerjongens, respectievelijk 17 en 14 jaar oud, werden ondertussen aangehouden voor de moord op de vrouw, die geïdentificeerd werd als de 28-jarige Amphon Kongsong. Volgens de Thaise politie hebben de twee bekend dat ze haar ombrachten.

De 17-jarige jongen zou Amphon leren kennen hebben op Facebook, waar ze hem overtuigde om een job te zoeken in Pattaya. Daar liet hij haar hem en zijn vriend inchecken in het hotel. Ze bracht een aantal avonden door met de jongens, maar toen de 17-jarige haar avances afwees, brak er een ruzie uit. Terwijl de 14-jarige Amphon vasthield, zou de 17-jarige haar gewurgd hebben.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER