© pn

Geen 'dad bod' voor Kim Kardashian: Kanye West moet op 'babydieet'

Foto's van rapper Kanye West tonen dat hij wat bijgekomen is. Niets mis met een 'dad bod', zou u denken, maar daar heeft zijn vrouw Kim Kardashian een andere mening over. Zij ziet liever een vader in topvorm en heeft Kanye op dieet gezet nu hun derde kindje er aan komt.

tib

"Kanye heeft een bewogen jaar achter de rug en zocht troost bij comfort food zoals macaroni met kaas, gefrituurde kip en frietjes", zegt een anonieme insider aan de krant The Sun. "Omdat zijn tour afgelast werd en hij opnieuw de hele tijd in de studio zit, is hij ook niet meer zo actief."

Zijn vrouw Kim Kardashian zou hem ondertussen op dieet gezet hebben: tegen Kerstmis moet hij de extra kilo's weer kwijt zijn. "Kim wil dat hij in topvorm is tegen januari, wanneer hun derde kindje komt. Volgens haar moet hij fitter dan ooit zijn als er drie kindjes zijn om achter te lopen. Ze wil hem niet onder druk zetten, maar ze wil dat hij zich op zijn best voelt als papa van drie kinderen."

Kanye wordt dus of 'babydieet' - of 'papa-dieet', zo u wil- gezet, wat inhoudt dat hij op zijn eten moet letten en drie keer per week moet sporten om te beginnen - later wordt zijn programma uitgebreid naar vijf of zes keer per week.

Kim Kardashian en Kanye West verwachten een derde kindje via een draagmoeder. Ze hebben samen een dochter, North, en een zoon, Saint.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER