Politie op zoek naar daders van gewelddadige overval

© Politie

Het Brusselse parket heeft een opsporingsbericht verspreid met de robotfoto’s van twee daders van een gewelddadige overval. De daders hadden zich verkleed als politieagent en zijn zo de woning van het slachtoffer binnengedrongen. Daarna bedreigden ze één van de slachtoffers met een vuurwapen.

Op verzoek van het parket van Brussel, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht :

Op dinsdag 19 september 2017 omstreeks 12.20 uur werd een diefstal met geweld gepleegd door drie daders in de Josse Impensstraat in Schaarbeek. De drie daders drongen als politieagenten de woning van het slachtoffer binnen. Ze droegen geen uniform enkel een armband met de vermelding ‘Police’.

Eens binnen in de woning werd één van de slachtoffers bedreigd met een vuurwapen en geboeid door de daders. De daders doorzochten de woning en stalen een aanzienlijke som geld.

De eerste dader is van Noord-afrikaanse origine en is tussen de 25 à 28 jaar oud. Hij is mager en ongeveer 1m80 à 1m85 lang. Hij droeg een zwarte pet.

De tweede dader is blank en van Europese origine. Hij is ongeveer 28 jaar oud en normaal gebouwd. Hij is ongeveer 1m80 lang en heeft bruine ogen. Hij droeg een zwarte pet.

Herken je deze daders of heb je meer informatie over deze feiten? Neem dan contact op met de speurders. Ook als je verdachte handelingen hebt gezien in de nabijheid van de plaats van de feiten dan vragen de speurders dit te melden op het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen