© AFP

‘Nieuwe liefde’ Brad Pitt is lookalike van Angelina Jolie

Het leek er een tijdje op dat het nog goed kon komen tussen Brad Pitt en Angelina Jolie, maar nadat die laatste al pronkte met een nieuwe romance, pakt de acteur nu zelf ook uit met een nieuwe crush. Pitt lijkt zijn hart verloren te hebben aan de wel erg jonge actrice Ella Purnell.

mige

32 jaar verschil kan Pitt er niet van weerhouden om de 21-jarige Purnell zoveel mogelijk het hof te maken. Nadat hij haar aan het werk gezien had in de films ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ en ‘Churchill’ was hij meer dan ooit onder de indruk van de jongedame haar acteerprestaties. Na de breuk met Jolie kwam daar ook nog eens haar looks bovenop. Om dichter bij Purnell te kunnen zijn, zou de acteur haar zelfs gecast hebben voor de serie Sweetbitter, waarvoor hij de productie verzorgt.

© Photo News

© Getty Images for GUCCI

“Brad had haar vanaf het begin in zijn hoofd voor die rol. Hij heeft alles uit de kast gehaald om haar te casten. Hij coacht haar zoveel mogelijk. Ella is ongelooflijk vereerd met alle aandacht die ze van hem krijgt. Ze heeft tegen vrienden gezegd dat ze altijd al tegen hem opkeek. Voorlopig is er van een vaste relatie nog geen sprake, maar dat is een kwestie van tijd. Brad is onder de indruk van haar energieke en grappige manier van doen en haar fantastische acteerkwaliteiten”, aldus een naaste vriend van de actrice tegen het showbizzmagazine ‘InTouch’. Vooral het donkere haar en de volle lippen zouden volgens sommigen de gelijkenis met Jolie sprekend maken.

Opmerkelijk feitje: Purnell vertolkte de jonge versie van Jolie in de Disneyfilm ‘Maleficent’. Net daarom zou Jolie allesbehalve blij zijn met de crush van haar ex. Het feit dat Purnell slechts 5 jaar ouder is dan hun oudste zoon Maddox doet de zaak ook niet goed.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer