nasa
Volledig scherm
© nasa

Hoe ruikt een ruimtestation? Naar nieuwe auto en afval

Als enige astronaut verbleef Scott Kelly (53) een jaar onafgebroken in het internationale ruimtestation ISS. Het sloopte de Amerikaan, vertelt hij bij het verschijnen van zijn boek 'Een jaar in de ruimte'. "Het heeft veel weg van een gevangenis."

5 reacties

  • Jan Doedel

    6 jaar geleden
    Het ruikt naar fraude.
  • Anthony Vandooren

    7 jaar geleden
    Ganser dagen voor een greenscreen acteren is nie altijd even makkelijk natuurlijk. Wat we te zien krijgen zijn deels computerbeelden, deels beelden gemaakt van het international scuba station.. Maar de mensheid is niet klaar voor de waarheid. Jammer..
  • patrick de keyser

    7 jaar geleden
    Daniel,Met een beetje wiskunde kan u dat berekenen.Vraag het maar aan de natuurkundige Stephen Merkowitz en Jens Gundlach.De massa van de aarde is +/- 5.900.000.000.000.000.000.000.000 kilo(5,97 quadriljoen kilo).Dat moeten dus enorme kolommen zijn die de aarde toch ergens moeten raken,nergens is er eentje te zien,Droom verder en blijf vandat straf spul af.
  • BattleScar Ahlahim

    7 jaar geleden
    de aarde stoelt op twaalf kolommen en is overkoepeld. Er is geen ruimte en dit zijn fake opnames, er is bewijs in overvloed, inderdaad het komt hard aan, te weten, dat ze niet alleen gans de tijd u voorgelogen hebben in klas, maar over alles gelogen. U mag met zijn allen terug naar school.
  • Manfred Wauters

    7 jaar geleden
    Knap. Blijven gaan tot je je droom hebt bereikt.