Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
VLAM
Volledig scherm
© VLAM

Waarom je aardappelen al heel je leven verkeerd kookt.

Geen ingrediënt zo ingeburgerd in onze keuken als de aardappel. Gekookt, gebakken of gepureerd, we smullen er allemaal met plezier van. De bereiding is super eenvoudig, maar hoe moet je aardappelen eigenlijk bewaren? Is schillen noodzakelijk of verlies je daardoor alle vitamines? Op deze manier haal je het beste uit elke aardappel.

2 reacties

  • bert de jaegher

    6 jaar geleden
    En is het niet ok of beter om de aardappel in de schil in de microgolf te plaatsen voor 2 x 3,5 minuten ? Wij doen dat al verschillende jaren en zijn heel tevreden
  • Dide Bartels

    6 jaar geleden
    oh! acrylamide. Het is een kankerverwekkende stof die kan ontstaan bij het bakken of frituren van zetmeelhoudende voedingsmiddelen, zoals aardappelen! zouden we dan geen campagnes beginnen om de frituren te sluiten, zoals we al jaren doen met de zonnecentra?