AFP
Volledig scherm
© AFP

Georges Leekens nieuwe bondscoach van Hongarije: "Eerste doel is EK 2020"

Georges LeekensGeorges Leekens werd maandag voorgesteld als nieuwe bondscoach van Hongarije. Leekens tekende in Boedapest een contract voor twee seizoenen, tot het einde van de EK-kwalificatiecampagne, met een optie op een half jaar extra. Op de persconferentie keek Leekens meteen vooruit. "Het EK van 2020 is ons objectief", liet hij optekenen. Onze landgenoot laat de oefenwedstrijden komende maand tegen Luxemburg (9 november) en Costa Rica (14 november) nog aan zich voorbijgaan.

45 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    georges krijgt nooit genoeg van het spelletje, hij zal proberen het ek2020 te halen en dan europees kampioen met hongarije te spelen.dat zou toch fantastisch zijn voor een bescheiden, eenvoudige belg.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    als echte voetbalfan vraag ik me steeds af ; hoe doet hij dat ??? het is een kunst om uzelf te verkopen en dat kan hij wel , de rest wa voetbal betreft is wa minder , binnen 6 maand is hij daar weg met oprotpremie in de pocket , ik wil ook zo oud worden , niks doen en betaald worden , trekt wa op aad de mos
  • JP Mortier

    6 jaar geleden
    Ik ben ook geen fan van die man , maar steeds terugkomen op die 90% ?? Dit verveelt om de duur en flauw.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Onbegrijpelijk hoe amateuristisch sommige voetbalbonden te werk gaan ! Hoe kan ja anders verklaren dat Leekens nog aan een job geraakt ?
  • Luc Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Leekens is nu mister .........% en de zoveelste keer bondscoach van nen barak.